Əsas səhifə | Xəbərlər | Komandamız “Vətənin Müdafiəsinə Hazıram” çoxnövçülüyü üzrə şəhər birinciliyində qalib oldu
Sumqayıt şəhər Gənclər və İdman Baş İdarəsinin təşkilatçılığı ilə 22 nömrəli tam orta məktəbdə Sumqayıt şəhərinin 70 illik yubileyinə həsr edilmiş çağırışaqədər və çağırışyaşlı gənclərin payız çağırışına həsr edilmiş “Marş irəli” devizi altında “Vətənin Müdafiəsinə Hazıram” çoxnövçülüyü üzrə oktyabrın 9-dan 10-dək şəhər birinciliyi keçirildi.
Gərgin və maraqlı idman mübarizəsi şəraitində keçən yarışda Ali, orta ixtisas və peşə liseyləri arasında Sumqayıt Dövlət Universitetinin komandası birinci yerə layiq görüldü.
Qeyd edək ki, komandanı İdman klubunun məşqçi müəllimi Mirvari Kərimova hazırlamışdı.