Əsas səhifə | Xəbərlər | Riyaziyyat fakültəsi "Evdə qal, sağlam qal, amma təhsildən qalma. Biz birlikdə güclüyük!" həştəqi ilə öz həmkarlarını və tələbələri evdə qalmağa və həyatları xilas etməyə çağırır

Sumqayıt Dövlət Universiteti koronavirus təhlükəsi ilə əlaqədar "Evdə qal, həyatları xilas et!" çağırışına qoşularaq, insanlara müraciət etməyə davam edir. Universitetin Riyaziyyat fakültəsi də fakültə dekanı dosent Zəfər Hüseynovun təşəbbüsü ilə bu kampaniyaya qoşularaq, "Evdə qal, sağlam qal, amma təhsildən qalma. Biz birlikdə güclüyük!" həştəqi ilə öz həmkarlarını və tələbələri evdə qalmağa və həyatları xilas etməyə çağırır. Fakültənin professor-müəllim heyəti evdə qalmağın və onlayn tədrisin vacibliyini hazırladıqları sosial videoçarx vasitəsilə insanların diqqətinə çatdırmağa çalışır.