Əsas səhifə | Xəbərlər | Əməkdaşlarımız məqalə müsabiqəsində mükafata layiq görüldülər
Əməkdaşlarımız məqalə müsabiqəsində mükafata layiq görüldülər
UNEC Tədqiqat mərkəzlərinin işinin əlaqələndirilməsi və təşkili şöbəsi və UNEC Qarabağ İqtisadi Araşdırmalar Mərkəzi tərəfindən təşkil olunan “Şuşanın sosial-iqtisadi dirçəldilməsi Azərbaycanın tərəqqisinin yeni zirvəsidir” adlı ümumrespublika elmi məqalə müsabiqəsinin qalibləri müəyyən edilib. Qaliblər professor-müəllim heyəti və doktorant, magistrant və tələbə heyətinin təqdim etdiyi məqalələr arasından komissiya tərəfindən qiymətləndirmə meyarları əsasında dəyərləndirilərək seçilmişdir.
Noyabr ayının 11-də UNEC-də keçirilən tədbirdə hər iki heyət üzrə ilk 10-a düşən məqalə müəlliflərinə sertifikatlar təqdim olundu və qaliblər mükafatlandırıldı.
Qeyd edək ki, SDU-nun İqtisadiyyat kafedrasının dosenti Lalə Vəliyeva və kafedranın böyük laborantı Şükür Əliyevin həmmüəllifliyi ilə yazılan “Şuşa şəhərinin Azərbaycanda turizm sahəsinin inkişafında rolu” adlı məqalə 3-cü yerə layiq görülmüşdür.