Əsas səhifə | Xəbərlər | Universitetimizdə “ESFİDİP” layihəsinin qiymətləndirmə və monitorinq qrupunun görüşü keçirildi

SDU-da ESFİDİP 543649-TEMPUS-1-2013-AZ-TEMPUS-JPRG Əlilliyi olan  insanlanların Azərbaycan ali təhsil müəssisələrinə inteqrasiyasının təməlinin qoyulması TEMPUS layihəsi çərçivəsində Qiymətləndirmə və monitorinq qrupunun üzvlərinin görüşü keçirildi. Görüşdə Beynəlxalq Əməkdaşlıq şöbəsinin müdiri dosent Turqay Hüseynov  layihə haqqında, layihənin gedişatı, universitetdə fəaliyyət göstərən əlilliyi olan tələbələr üçün  Mərkəzə avadanlıqların alınması  barədə məlumat verdi. Qiymətləndirmə və monitorinq qrupunun üzvləri- Linqvistik Mərkəzin müdiri  Alik Abdullayev, Neft kimyası və kimya texnologiyası kafedrasının dosenti Müşgünaz Nəzərova, Elektroenergetika kafedrasının assistenti Könül Hacıyeva, Fəlsəfə və hüquq kafedrasının dosenti Əminə Həsənova, Kimya və Bilogiya fakültəsinin III  kurs  tələbəsi Nərmin Musazadə pilot proqram haqqında  və layihənin sonrakı fəaliyyətində nəzərdə tutulan  məsələlərin yerinə yetirilməsi yollarını müzakirə etdilər.