Əsas səhifə | Xəbərlər | Universitetimizin tələbəsi “Enactus 2014-2015" layihəsinin rəhbərliyi tərəfindən mükafatlandırıldı

Sumqayıt Dövlət Universitetinin  Fakültə Tələbə Elmi Cəmiyyətinin  elmi rəhbərlərinin iştirakı ilə iclas keçirildi.
Tədbiri SDU-nun TEC-nin rəhbəri İslam Paşayev açaraq gündəlikdə duran məsələləri müzakirəyə çıxardı:
1. "Enactus  2014-2015"  layihəsi çərçivəsində  təlimlərdə iştirak edəcək  seçilmiş nümayəndə heyyətinə tövsiyələr;
2.Fakültə TEC-nin elmi rəhbərlərinə I kurs tələbələrinin TEC üzvülüyünə qəbulu, yanvar semestrindən sonra fəal TEC üzvülərinin siyahısının tərtibi və onların mükafatlandırılması;
3. TEC  elmi rəhbərinin Fakültələr üzrə  nəzərdə tutulan tədbirlərin tarixinin Fakültə TEC-nin elmi rəhbərləri ilə  razılaşdırılması;
4. SDU-nun  Fakültələr üzrə TEC  üzvlərinin professor-müəllim heyəti ilə birlikdə  Rusiyanın Voronej şəhərində keçirilən "XXI əsrin Gənclik və Elm: nailiyyətlər və perspektivlər" adlı  Beynalxalq elmi-praktiki konfransına göndərilən məqalələrin fakültələr üzrə   müzakirəsi oldu.
TEC-in rəhbəri İslam Paşayev  "Enactus  2014-2015"  layihəsi çərçivəsində  Biznes Akademiyasında təlimlərdə iştirak edən tələbələri təbrik etdi. O, bildirdi ki, artıq "Enactus  2014-2015" proqramının mənimsənilməsində iştirak etmək üçün  yanvarın 30-da yola salınan Hacıyev      Zaur, Umudlu Fərid, Qocayev Fəqan,  Əliyeva Nəcimə layihədə fəal iştirak etdilər. Layihədə iştirak edən  İqtisadiyyat və idarəetmə fakültəsinin 773 saylı qrupunun tələbəsi Əliyeva Nəcimə proqramların mənimsənilməsində aktiv tələbələr və ən aktiv komanda seçimində fərqlənərək “Enactus 2014-2015” proqramının rəhbərliyi tərəfindən mükafatlandırılmışdır.